Preventief ziekteverzuim

Wie wil er nou niet van ziekteverzuim af?

Dat is een hele opgave nu we in een tijd leven waarin we allemaal steeds ongezonder en minder vitaal worden. De afgelopen jaren is er dan ook sprake van een stijgende trend in de ziektekosten. We bewegen te weinig, zijn te dik en steeds vaker en langer ziek. In 2018 had 50,2% van de Nederlanders ouder dan 18 jaar overgewicht, 1,2 miljoen Nederlanders had diabetes en 16% van de werknemers had last van stress of een burnout. Er moet dus wat veranderen, maar wat en hoe? VedFit kan je hierbij helpen! Vedfit biedt een preventief ziekteverzuim programma aan om de vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten dat gebaseerd is op 4 pijlers:

B – O – E – M

Bewegen

Iedereen weet dat bewegen belangrijk is, maar de meesten van ons doen het te weinig. Waarom is bewegen nou echt zo belangrijk en wat kan Vedfit hierin voor je betekenen?

Bewegen op het werk
KANS
Slow sport
Urban bootcamp

Stoelmassage

Ontspannen

Ontspanning? Daar heb ik geen tijd voor! We hebben het allemaal druk, druk druk, zowel zakelijk als privé. Maar maken we wel de juiste keuze om geen tijd te maken voor ontspanning?

Mindfullness
Slapen
Stoelmassage
Yoga

Gezond eten

Eten

Food for thought. Wat je eet heeft grote invloed op je gezondheid. Maar wat is eigenlijk gezond eten? Vedfit geeft je haar visie op wat en hoe je het beste kunt eten.

Workshop eten

Mentale balans

Mentale vitaliteit

Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘Vita’, wat leven betekent. Het duidt op het bruisen van energie en je zowel fysiek als mentaal sterk en fit voelen.

Focus en time management
Stress preventie