Over VedFit

Drs. Susan Gadroen

Als Arbeids- en organsatiepsycholoog en leefstijlcoach met jaren lange ervaring als HR Manager, weet ik als geen ander welk effect een verhoogd en of frequent ziekteverzuim kan hebben op de organisatie. Een hogere werkdruk, verminderde werksfeer, stijgende kosten en lagere productiviteit kunnen zomaar de gevolgen zijn. Bij een groot deel van het ziekteverzuim is er vaak meer aan de hand dan alleen een griepje of verkoudheid. Door middel van het wijzigen van je leefstijl en of coaching kan je een deel van het ziekteverzuim preventief voorkomen.

In 2017 heb ik het roer omgegooid nadat bij de zoveelste reorganisatie binnen de branche, het ziekteverzuim weer toenam. Ik had zelf vaak genoeg bij verschillende werkgevers gezien dat arbeidsongeschikte medewerkers met bijvoorbeeld psychische klachten, stress en burn-out klachten door de arbodienst naar huis werden gestuurd met alleen het advies om te rusten en verder aan hun lot werden over gelaten. Het ziekteverzuim werd reactief of nauwelijks aangepakt. Dat kan en moet anders dacht ik, want met alleen rust komt er nog geen oplossing voor het probleem en volgde een post HBO opleiding tot leefstijlcoach. Dit heeft geleid tot de oprichting van Vedfit.

Bij VedFit heb ik mijn kennis en werkervaring gecombineerd met mijn liefde voor sport. Als oud professioneel tennisster ben ik resultaatgericht en heb ik een passie voor bewegen. Niet iedereen kan die passie voor bewegen delen, maar graag zet ik je wel aan tot een gezondere leefstijl. Meer  beweging, gepaste ontspanning, het eten van gezondere voeding en meer mentale vitaliteit,  leidt tot een gezondere leefstijl waardoor je je eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kunt vergroten.

Hoe? Met een team van specialisten helpen we je er graag bij!

susan_gadroen

Drs. Susan Gadroen
Oprichter

“Mijn drive? Medewerkers vitaler en met meer plezier langer duurzaam inzetbaar te maken”

Saskia Salomons

Een gezonde leefstijl is voor mij de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ik wil tenslotte gezond oud worden zodat ik met plezier kan blijven doorwerken. De filosofie van Vedfit spreekt mij aan, waardoor ik besloten heb me hieraan te verbinden.
Met mijn bedrijfseconomische achtergrond en als ondernemer zal ik met name de backoffice werkzaamheden voor mijn rekening nemen.

Saskia Salomons
Back office

Wat doen wij?

Vitale en fitte(re) medewerkers?

Wij geven je inzicht hoe je met behulp van de VedFit preventieve ziekteverzuim aanpak de vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers kunt vergroten! Wij zijn ervan overtuigd dat ziekteverzuim niet alleen curatief moet worden aangepakt, maar ook preventief. Tuurlijk, Vedfit biedt ook een op een coaching aan om in de curatieve zin ziekteverzuim te beinvloeden. Wat we liever doen is in de preventieve sfeer een oplossing bieden om het ziekteverzuim terug te dringen.

Ja