Eten: Food for Thought

Dat gezond eten belangrijk is weten we allemaal. Wat gezond eten is weten we ook.

Maar is dat wel echt zo? Van ongezond eten word je dik, en dat is niet goed voor je. Vandaar dat er elke maand wel een nieuw dieet is met de belofte om weer mooi slank te worden. Helaas zijn de resultaten van zo’n dieet meestal niet blijvend. In de workshop Food for Thought geven wij onze visie op gezonde voeding, met als doel om een wijziging in je leefstijl te bewerkstelligen, waardoor je gezonder eet en hier langdurig profijt van hebt.  Voorafgaand aan de workshop vragen we je om 2 dagen een eetdagboek bij te houden zodat we je persoonlijke advies mee kunnen geven om (stapsgewijs) tot een gezond(er) eetpatroon te komen.

“Je bent wat je eet.”

Ja

Ik wil meer weten

Hoe ziet normaal eten eruit?

Idealiter eet je als je trek hebt, stop je als verzadigd bent, denk je alleen aan eten als je trek krijgt en maak je je geen zorgen om je gewicht.

In de workshop die wij geven laten we je aan de hand van informatie zien wat volgens ons een gezond eetpatroon is. Voorafgaand aan de workshop vragen we je om 2 dagen een eetdagboek bij te houden zodat we je persoonlijke handvatten mee kunnen geven om (stapsgewijs) tot een gezond eetpatroon te komen.  Na afloop van de workshop maken we samen een gezonde lunch of gezond diner klaar en krijg je van ons een receptenboek mee.

contact opnemen

‘Vele mensen eten slechts opdat de mond ook wat te doen zou hebben terwijl zij hun krant lezen.’