1 op 1 coaching

Soms heb je specifieke vragen die je liever persoonlijk met een coach wilt bespreken.

Het volgen van een cursus of een workshop kan natuurlijk heel nuttig zijn, maar soms heb je specifieke vragen die je liever persoonlijk met een coach wilt bespreken. Vedfit biedt de volgende 1 op 1 coaching aan:

1 op 1 coaching

Leefstijlplan

Opstellen persoonlijk leefstijlplan

Je wil je fitter voelen, beter in je vel zitten, misschien wel afvallen of in beweging komen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar een echte verandering heb je nog niet kunnen realiseren. Stel samen met je leefstijlcoach een op maat gemaakt plan op dat bij jou past.

Stress en burn-out coaching

Je bent een harde werker, betrokken bij je werk en je wil alles zo goed mogelijk doen. Heel lang heb je alle ballen in de lucht kunnen houden, zowel zakelijk als privé, maar je merkt dat het toch een beetje veel wordt, of dat het allemaal te veel is geweest. Samen met je coach onderzoek je waar je vastloopt en welke weg je het beste kunt volgen naar herstel.

Loopbaancoaching

Werken vergt veel tijd. Dan is het wel zo prettig als je die tijd besteedt met werk dat bij je past. Gaat het allemaal even niet zoals je wil, loopt het niet zo lekker op je werk of vraag je je af hoe het nu verder moet? Wissel hierover van gedachten met de loopbaancoach en kom tot meer inzicht.

Speeddaten met leefstijlcoach

Je bent goed bezig, lekker aan het sporten en je eet best gezond, maar toch heb je nog wat vragen of je nog wat kunt verbeteren ten aanzien van je leefstijl. Ga speeddaten met de leefstijlcoach.